Toimitusehdot

 

Maksutavat

 

Hyväksymme ainoastaan ennakkomaksun ja Paypal – verkkomaksut. Kun tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai Paypal -verkkomaksulla, tuotteet voi noutaa veloituksetta maahantuojan varastolta. Paketit lähetetään heti kun maksut näkyvät pankkitilillä, lukuun ottamatta tilaustuotteita joista kerrotaan erikseen.

Tilauksen yhteydessä voi valita myös ennakkomaksun, jossa tilausvahvistuksen yhteydessä tulee tilitiedot johon suorittaa tilauksen summan. Tilaus lähetetään kun maksusuoritus näkyy, tilaustuotteissa kun tavara on myymälässä.

 

Toimituskulut:

 

NOUTO MAAHANTUOJALTA

Mikäli noudat tuotteet liikkeestä, odota varmistustamme, että tuotteet ovat valmiina ja saatavilla!

 

POSTNORD

Paketit tulevat kotiosoitteeseen.

- yksi lava 60€

Useammasta lavasta, laskemme erikseen paketti hinnan, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@hevosenruokaa.fi

 

Myyntialue

 

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Toimitamme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille (alaikäisille vanhempien kirjallisella suostumuksella) ja yrityksille Suomen alueella.

 

Toimitusaika:

Kisakaappien toimitusaika on 2-3 viikkoa tilauksesta.. Emme vastaa PostNord -toimituksissa tapahtuneista viivästyksistä.

Tilaukset pyritään toimittamaan kokonaistoimituksina.

Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä luvatun toimitus-ajan kuluessa tilaus voidaan perua huonosti saatavan tuotteen osalta.

 

Viallisen tuotteen palautus

Tuotteiden vaihdosta ja palautuksesta tulee aina sopia myyjän kanssa etukäteen. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole sovittu etukäteen. Ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@hevosenruokaa.fi tai puhelimitse numeroon 040 355 6070.

Palautus ainoastaan PostNord:illa (ei Matkahuolto)

Vaihdamme ja otamme vastaan palautuksena ainoastaan käyttämättömät, siistissä alkuperäis-pakkauksessa ja siistillä alkuperäisetiketillä varustetut puhtaat sekä myyntikelpoiset tuotteet. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen vastaanotosta on 14 päivää.

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@hevosenruokaa.fi, tai puhelimella numerosta 040-355 6070. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen.

Maahantuoja ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut PostNord:n kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus PostNord:lle. Ota myös yhteys asiakaspalveluun 040-355 6070, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille ja käyttämättömille pakkauksille/varusteille. Huomioithan tämän tuotteita kokeiltaessa, että jos tuotteeseen tulee karvoja, mutaa, likaa tai se vauroituu niin se ei ole enää palautuskelpoinen!

 

Paketin palautus:

 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on automaattinen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, joka alkaa paketin noutopäivästä (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät).

Palautuksen edellytyksenä on että tuotteet ovat KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ ja tehtaan alkuperäis paketissa. Palautuksessa ei saa olla likaa, naarmuja tai karvoja. Suosittelemme suojaamaan tuotteen ettei lika ja karvat tartu sovittaessa tuotetta.

Kun haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalvelu@hevosenruokaa.fi ja pyydä palautuslomake, sen saatuasi täytä palautuslomake, pakkaa tuote huolellisesti ja vie toimituspaikkaan ja pyydä asiakaspalautusta Onni On The Rock:n.

 

Asiakaspalautus tiedot:

 

Onni On The Rock, Vankkurikuja 2, 01200 VANTAA

Palautus on ilmainen, mutta jos tuote vaihdetaan, peritään painon mukaan uusi lähetyskulu.

 

HUOM! Maahantuojan varastolta tehdyistä noudoista ei ole automaattista virheettömän tuotteen palautus oikeutta, jos haluat vaihtaa/palauttaa, niin vaihdamme sen ainoastaan uuteen vastaavaan tuotteeseen.

 

Ylivoimainen este

 

Onni On The Rock ei ole velvollinen täyttämään kauppaa, jos luonnoneste, tulipalo, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu este, jota myyjä ei voi voittaa, estää tuotteen tai sen osan toimittamisen.

Onni On The Rock ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle sopimuksen täyttämättä jättämistä aiheutunutta vahinkoa ja myyjä voi myös purkaa sopimuksen.

 

Yhteystiedot

 

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

  • Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@hevosenruokaa.fi
  • Puhelimella numerosta 040 355 6070