Arie Blok Animal Nutrition

 

Vuonna 2014 Arie Blok Animal Nutrition juhli 175. vuosipäivää! Perheyritys aloitti vuonna 1839 viljan ja viljatuotteiden kaupan alan yrityksenä. Vuosien saatossa yhtiö on vähitellen kehittynyt karjarehun valmistajasta erikoistuotteiden valmistajaksi. Nykyään on olemassa laaja valikoima ruokaa lemmikki-, eksoottisille eläimille ja pienille kotieläimille siis lähes kaikille eläimille maailmassa "hiiristä norsuun".

 

Arie Blok Animal Nutrition markkinoi HippoStar tavaramerkillä hevosen rehuja. Kiitos laajan valikoiman tuotteista löytyy sopiva rehu jokaiselle hevoselle ja ponille. Oli sitten kyseessä urheilu-, ratsastuskoulu-, jalostus- tai harrastehevonen. HippoStar tuotteista löytyy aina oikea tuote. HippoStar -tuoteperheestä löytyy laaja valikoima hevosrehuja kuten puristetut pelletit, maissi seokset ja myös erikoisuudet sekä myslit jne.

Viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana HippoStar on ansainnut hyvän maineen hevosen ruoka markkinoilla, koska tavaramerkki edustaa laatua. Laatu on taattu käyttämällä vain ensiluokkaisia raaka-aineita, jotka tarkastetaan huolellisesti saapuessa. Esiseokset (vitamiinit, kivennäisaineet ja hivenaineet) kehitetään omissa tiloissa. Tuotantoprosessia seurataan säännöllisesti ja lopputuotteet tarkastamalla varmistetaan että ravintoarvot, prosentit, rakenne täyttävät tuotteille asetut vaatimukset. Ulkoiset tarkastukset tehdään sertifioitujen instituutioiden toimesta. Valmistajana Arie Blok Animal Nutrition on sertifioitu kansainvälisesti GMP + ja HACCP ja täyttää siten alan tiukimmatkin vaatimukset.

 

HippoStar:lla tehdään paljon tutkimusta uudelleen ja uudelleen parantamaan tuotteiden laatua.

Tieteellisen tiedon lisäksi tuotteita käyttävien käyttökokemuksilla on tärkeä rooli tuotteiden kehittämisessä. He tekevät työtä joka päivä, kartoittavat ja arvioivat olennaiset osat hyvään rehuun hevosille. Monet suuret hevosurheilun nimet ovat ruokkineet hevosiaan HippoStar -tuotteilla erinomaisin tuloksin jo vuosia. Kun haluat vain parasta hevoselle; ruoki HippoStar-tuotteilla.

 

ALFAKO

 

Alfako yhtiö perustettiin vuonna 2007. Perustajina ihmiset, joiden arkeen liittyy ratsastus ja hevoset. Me pidämme hevosista ja samalla kilpailemme aktiivisesti. Olemme päättäneet vastata hevosten kasvattajien, kilpailijoiden ja harrastajien odotuksiin ja perustimme ratsastus suuntautuneen yrityksen.

Equimins Horse Products

 

Equimins tuotemerkki on ollut olemassa jo lähes kolmekymmenenkahden vuoden ajan ja tavaramerkki rekisteröitiin joulukuussa 1992.

 

Yritys aloitti toimintansa rehualan yrityksenä, tuottamalla karkea sekoituksia ja pellettejä useimmille hyötyeläimille.

 

Equimins valikoimassa ensimmäisiä tuotteita olivat a standard feed supplement, a Vitamin E supplement for eventing horses and a competition supplement for horses in hard work.

Syyskuussa 1992 rehun valmistus toiminto myytiin, joka antoi enemmän aikaa kehittää Equimins valikoimaa. Yritys on vuosien mittaan kehittänyt monia uusia tuotteita ja valikoimassa on nyt yli 150 hevosille tarkoitettua tuottetta, 19 tuotetta koirille ja kissoille ja viimeisin lisäys valikoimaa on kuusi tuotteita siipikarjalle.

 

Vientimarkkinat ovat myös edelleen kasvussa ja Equimins tuotteita myydään 42 maassa maailmanlaajuisesti.